Uitjes in Apeldoorn ®

Een ideaal uitje voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familie uitje is de Zwerftocht in Apeldoorn

 

Groepsuitje Zwerftocht

 

 

De Zwerftocht is één van onze goedkopere uitjes. Ideaal als groepsuitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje.

Wat is een Zwerftocht?
De Zwerftocht is een avontuurlijke stadswandeling op zoek naar een verborgen eindlocatie. Het is een ludieke manier om kennis te maken met de stad. Je speelt in verschillende teams tegen elkaar. Zijn jullie met een klein gezelschap dan kan je het spel ook met één team spelen.


Doel van de stadswandeling
Jullie zwerven door de straten op zoek naar de mooiste plekjes van de stad. En als de eindlocatie wordt gevonden volgt natuurlijk het TJAKKA-moment.


Hoe werkt de Zwerftocht?
Per post ontvang je van te voren een speldoos met spelmateriaal inclusief een spelcode. Het gebruik van de SpellenApp is gratis. Samen gaan jullie op speurtocht in de stad op zoek naar de verborgen eindlocatie. Jullie eerste doel in het spel is het vinden van verschillende foto aanwijzingen. Met deze aanwijzingen verdienen jullie hints en tips die jullie weer verder brengen in de wandeltocht. Uiteindelijk vallen de puzzelstukjes in elkaar en vinden jullie de verborgen eindlocatie. En het leuke aan deze Zwerftocht? Je leert ook interessante wist-je-datjes van de stad. 
 
De wandeltocht kan makkelijk onderbroken worden door zelf een pauze of koffiestop in te lassen.


Wat je moet weten over de Zwerftocht

 Aantal deelnemers  Max. 5 personen per team
 Prijs  € 50,00 per team incl. btw
 Reserverings- en 
 verzendkosten
 1 x € 18,15 per boeking
 Zelf meenemen  Per team 1 volledig opgeladen smartphone
 Duur  Maximaal beschikbare speeltijd 3 uur
 Waar Alkmaar, Almelo, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Arcen, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Bathmen, Beesterzwaag, Bergambacht, Bergen op Zoom, Breda, Delft, Den Haag, Den Burg, Den Helder, Deventer, Doesburg, Doetinchem, Dwingeloo, Ede, Eindhoven, Emmeloord, Emmen, Enkhuizen, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Heerenveen, Hengelo, Hilversum, Hoogeveen, Hoorn, Kampen, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Maastricht, Meppel, Middelburg, Nijmegen, Nunspeet, Oegstgeest, Oldenzaal, Purmerend, Putten, Raalte, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Scheveningen, 's-Hertogenbosch, Sittard, Sneek, Texel, Tilburg, Utrecht, Valkenburg, Veldhoven, Venlo, Venray, Weert, Winterswijk, Zandvoort, Zutphen, ZwolleMeer info?
Bel 085-4019764
of mail info@uitjesinapeldoorn.nl 

Boek dit uitjeOok leuk om te doen

WhatsApp Experience
   

Gezellige invulling van onze familiedag! Dank jullie wel!
Rita Hilbrink en familie

 
We kregen de speldoos keurig thuisgestuurd. Op de dag van ons vrijgezellenfeestje regende het behoorlijk, dus hebben we besloten het spel een week later te doen. Dat was geen probleem. Handig dus zo'n doe-het-zelf uitje!
Brenda Rietman en vriendinnen