Uitjes in Apeldoorn ®

Groepsuitje Limodropping in Apeldoorn

€ 64,50 p.p.
exclusief btw en reserveringskosten

Een ludieke grap uithalen met uw collega`s ?

Wij ontvangen u op de meest luxe locatie op de Veluwe. Minimaal 4 sterren en alles erop en eraan. Neem plaats in het Grand Café en geniet van al het moois. Veel tijd is daar echter niet voor, want plotseling rijdt een limousine de oprit op. Zou het dan allemaal nog luxer gaan worden? Uw collega's verheugen zich er helemaal op vandaag eens lekker in de watten gelegd te worden tijdens hun bedrijfsuitje. De chauffeur schenkt iedereen een glas champagne in voor onderweg en één voor één stapt u in de limo. Zonder verdere instructies rijdt u weg naar het onbekende...

Maar dan ineens verschijnt er een presentator op het LCD scherm in de limo. Lachend vertelt hij dat dit niet het bedrijfsuitje is waar iedereen op dit moment op rekent: wanneer de limo stopt zullen uw collega's te voet de Veluwe over moeten!

Aan de hand van een GPS gaat u tijdens dit bedrijfsuitje op zoek op de Veluwe naar de verschillende missies die u onderweg zult moeten volbrengen. Welke dat zijn kiest u zelf. Een voorbeeld is de "survivalbaan" waar teams tegen elkaar zullen strijden om de dagprijs. Fietsend op de mountainbike per GPS of per tandem een prachtige route over de Veluwe fietsen. Durft u de quadbaan aan? Cross en dan lekker op los op onze quads. Doorboor de appel op het hoofd van Wilhelm Tell tijdens een wedstrijd handboogschieten of breek je hersenen op de Tangram.

Tijdsduur 4:00

Startlocatie Garderen

Minimaal 20 personen

Dropping per limousine, survivalpack, frisdrank onderweg, groepsfoto

Reserveringskosten 15 euro per boeking